ALLÀ ON NAIXEN LES CANÇONS

Dotze victòries consecutives per al València Basket

L'equip taronja ha guanyat el Zamora per 76 a 59 a la Fonteta.

L'australiana Rebecca Allen tracta de fer una cistella / Miguel Ángel Polo

Jornada 12 i 12 victòries. El València Basket s’ha imposat a la Fonteta a un combatiu Quesos El Pastor per 76 a 59. L’equip taronja ha eixit activat de bon començament i marcant diferències. Amb les jugadores Allen i Segura molt encertades davant la defensa visitant han arribat al descans amb un còmode avantatge de 18 punts. A la represa, en el tercer quart, les jugadores de Rubén Burgos han amainat la marxa, i el Quesos Pastor ha aprofitat la circumstància per a apropar-se en el marcador, 56 a 52.

Rebecca Allen, decisiva

Ha sigut començar l'últim quart i els problemes s’han agreujat per a les taronja. Han anat desplomant-se i el conjunt de Zamora s’ha col·locat a un punt. Però l’eixida de Rebecca Allen a la pista ha sigut el revulsiu que necessitava el conjunt valencià. La jugadora australiana ha pres el timó anotador i l’equip ha passat del 58 a 57 al 76-59, un parcial espectacular de 18 a 2. No han donat ja opcions al rival.

La millor del partit ha sigut Allen, que ha anotat 21 punts, amb 5 de 6 en triples. La pròxima setmana, les de Rubén Burgos viatgen a Salamanca on els espera el Perfumerías Avenida. El partit enfrontarà els dos únics equips invictes en la competició.