Ara en la ràdio

Derrota en els últims instants contra el Cadí La Seu (66-68)

El València no aconsegueix superar l'equip català i es complica que puguen ser caps de sèrie per al play-offs.

Les jugadores del València Basket agraïxen el suport de la Fonteta.

Derrota per molt poc del València Basket contra el Cadí La Seu a la Fonteta. El conjunt taronja ha manat en la major part del partit, però en els últims instants, dos triples de les catalanes han donat la victòria a l'equip de la Seu d'Urgell. Amb este resultat, les valencianes continuen quintes en la classificació i compliquen les possibilitats de ser caps de sèrie per al play-offs de la lliga.

El partit ha començat amb una baixa anotació per part dels dos equips. Manaven les defenses i costava vore la cistella. El primer quart ha acabat amb molta igualtat en el marcador (12-12). En el segon quart, les valencianes li han posat una marxa més a l'encontre. Quatre triples de Maria Bettercourt i una Joy Adams molt encertada posaven l'equip taronja per davant (34-28).

Però el Cadí La Seu no es va conformar amb eixe resultat. Gràcies a una bona defensa a l'interior, les valencianes i l'encert d'Etxarri, les catalanes aconseguiren que la diferència no pujara més. Les jugadores entrenades per Rubén Burgos trobaven a faltar l'aportació de Meiya Tirera, que hui no ha quallat un bon encontre. El tercer quart ha finalitzat amb cinc punts d'avantatge per a les valencianes (50-45).

En l'últim quart, la veterania de les jugadores del Cadí en la categoria va pesar molt. Tot i que el València Basket guanyava de 4, a un minut i setze segons del final (64-60), dues jugades assajades que acabaren en triple donaren la victòria les catalanes, que mantenen així la quarta plaça en la classificació.

Partit solidari i reivindicatiu

Amb motiu de Dia Internacional de les Dones, el partit ha tingut una vessant extradeportiva. Delikia ha convidat a l'encontre un centenar de dones rellevants de la societat valenciana. Entre elles, la vicepresidenta Mònica Oltra o la directora general d'À Punt, Empar Marco. També s'ha fet una 'globotà' morada als inicis de l'encontre i s'han repartit mocadors i aplaudidors per als primers 2.000 aficionats que arribaren a la Fonteta.

A més, Delikia ha donat per cada espectador en la graderia un euro a l'associació 'Por ti mujer'. Finalment, al partit han acudit 3.712 persones, així que eixa serà la quantitat donada pel València Basket a l'associació.