MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Derrota per la mínima del València Basket contra el Zalgiris de Kaunas (78-79)

Una cistella de Grigonis sobre la botzina ha fet inútil la reacció de l'equip taronja.

Sam Van Rossom es lamenta, mentre els jugadors del Zalgiris celebren la victòria / Twitter: @EuroLeague

Sisena derrota del València Basket en els últims huit partits de l'Eurolliga. L'equip taronja ha caigut per la mínima contra el Zalgiris de Kaunas a la Fonteta, per 78-79, i continua fora del Top 8. L'equip taronja no ha aconseguit una victòria fonalmental en la lluita pels llocs de play-off i ha perdut contra l'equip lituà en l'últim segon de partit. Els valencians no havien mostrat encert en el tir i han tingut llacunes en atac que han llastat el seu joc.

Amb la baixa d'última hora de Guillem Vives per una lumbàlgia, els de Ponsarnau han iniciat el partit contra un Zalgiris que ocupa a hores d'ara la sisena posició de la taula, consolidat en la part alta, i que ha donat la cara als valencians. Aquest quart ha sigut molt disputat i ha acabat amb empat a 20. El segon ha sigut el més dolent per als taronja, que s'han vist superats per l'efectivitat dels lituans en el tir exterior. Els dos equips se n'han anat al descans amb un avantatge de nou punts per al Zalgiris, 38-47

Després de la represa, els tirs de tres de Labeyrie i Klemen Prepelic acurtaven la diferència dels valencians, que s'han posat a cinc del Zalgiris al final d'aquest tercer temps, que ha acabat amb 55-60. En l'últim quart, encara que el València Basket ha acurtat la diferència, no ha aconseguit posar-se per davant en el marcador. Ara bé, dos tirs lliures encistellats per Kalinic, el rebot en atac de Prepelic i el triple posterior de Van Rossom han fet posible que els taronja es posaren un punt per damunt de l'equip lituà.

Malauradament, la cistella de Grigonis en l'últim segon ha aigualit la festa als de Ponsarnau, que finalment han perdut per un sol punt, 78-79. Ara el València Basket s'enfronta aquest divendres a les huit de la vesprada al Panathinaikos a Atenes.