Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

Derrota contra el Bilbao de Rafa Martínez (78-81)

Loyd i Van Rossom no han arribat a temps per a jugar el partit

L'escorta del Retabet Bilbao, Rafa Martínez, intenta superar la defensa del pivot francés del Valencia Basket, Louis Labeyrie / Manuel Bruque (Efe)

Derrota del València Basket a la Fonteta contra un Bilbao Basket que sembla que li ha agafat el punt. El conjunt taronja ha anat per darrere a partir del segon quart, amb un extramotivat Rafa Martínez, que tornava a la que havia sigut sa casa durant onze temporades. De la seua mà i de la d'Axel Bouteille, el conjunt basc s'ha escapat fins a 10 punts en el marcador (36-46, minut 24).

Amb esforç i treball d'equip, en l'últim quart el València Basket ha aconseguit enganxar-se al partit. Un triple de Quino Colom a 8 segons del final ha posat l'empat a 78. Però Bouteille, amb un llançament providencial des de més enllà dels 6,25, ha donat la victòria a un Bilbao que en cap moment ha deixat que el partit se li escapara.