Directes
Ara en la televisió
L'ALQUERIA BLANCA
Ara en la ràdio
BAMBOLINA SONORA (reemissió)

Què puc llegir aquest estiu?

Maria Rosell i Irene Rodrigo ens recomanen algunes lectures per a encetar la temporada estiuenca

Ets dels que quan preparen la maleta per a anar-se’n de vacances, agafa abans el llibre que el banyador? Doncs les expertes en llibres del Podríem fer-ho millor i Pròxima parada, Irene Rodrigo i Maria Rosell, et porten algunes lectures que et poden interessar.

Maria Rosell és la col·laboradora de Pròxima parada responsable de la secció "Llibre obert", i proposa el que, segons considera, són lectures icòniques per a l’estiu.

Si amb aquesta llista no en tens prou, et recomanem que visites els programes de llibres d’À Punt, com ara Una habitació pròpia, on Irene Rodrigo ens acosta diferents obres de la literatura universal.

També és recomanable que et passes per  Plaerdemavida, un programa de ràdio i televisió que repassa la literatura valenciana actual i la indústria del llibre amb la finalitat de promoure la lectura en valencià. Cada capítol ofereix seccions com una entrevista en profunditat, les recomanacions d’un llibreter o un gran reportatge on es presenten temes relacionats amb la literatura.

I no ens oblidem dels còmics (o novel·la gràfica)! En la secció “A tu m’encomane” de Plis play hi trobareu ressenyes ben interessants: