Directes
Ara en la televisió
SOM DE CASA

La parella “de cosins” més disparatada de la televisió recorda algunes de les declaracions d’amor més televisives

Arranca la nova temporada de No tenim trellat, estrenant piset i amb noves seccions per al programa

La parella “de cosins” més disparatada de la televisió recorda algunes de les declaracions d’amor més televisives
26 d'abril 2021 - 14:50

La sisena temporada de No tenim trellat arriba carregada de novetats, però manté l’essència: repassar en clau d’humor els últims 30 anys a través de les imatges d’arxiu de la radiotelevisió valenciana amb un somriure garantit. Com hem canviat els valencians i valencianes? I com han canviat les relacions interpersonals en un temps en què la seducció i l'art del flirteig es produeix a través d'una aplicació mòbil i una pantalla?

Gemma Juan, la nova inquilina del piset (per decisió unilateral i segons ella, temporal), assegura que amb les noves aplicacions tecnològiques lligar hui en dia és tan fàcil com fer la compra en línia.

“Entres i el que t’agrade a la cistelleta. I a l’endemà el tens a casa!” Gemma Juan - Benvolguda cosina

Mentre que Tramoyeres té una visió més romàntica i recorda amb nostàlgia algunes de les declaracions d’amor més televisives dels últims anys. Que triomfe l’amor!

'Enamorats', 1995 / Una declaració d'amor molt arriscada: voltejar agarrat a les campanes mentre repiquen.

Lluís Cascant, Clara Castelló, Pepiu i Mari Giner opinen sobre aquestes expressions del cor a so de bombo i platerets! Fins i tot Joan Espinosa, llança un missatge molt clar: atenció a aquests gestos espontanis que no sempre consoliden el festeig! I tu, series capaç de dir que no a algunes declaracions d’amor com aquestes?

L’altra cara de l’amor, la infidelitat

En algunes ocasions el gran dilema no és ser infidel o no ser-ho, sinó contar-ho després d’haver-ho sigut o no contar-ho! Aquesta "parella de cosins" amb molta memòria audiovisual, recupera alguns dels reportatges sobre infidelitats més frescos del nostre arxiu televisiu. Compte! Les declaracions les carrega el diable…!

Óscar i Gemma obrin cada setmana el piset i ens conviden a veure un bon grapat de vídeos amb els millors moments de la nostra tele i a xarrar al sofà amb personatges molt coneguts. En el primer programa han rebut la visita d'El Dioni i Carmen Alcayde i ens esperen cada dissabte, a les 21:45 h en el 'prime time' del cap de setmana.