Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Dia Internacional de les Famílies, de totes les famílies

Dia Internacional de les Famílies
15 de maig 2021 - 19:14

El Dia Internacional de les Famílies, establit per les Nacions Unides, se celebra cada 15 de maig i ofereix una oportunitat per a conscienciar la societat de l'estat en què es troben les famílies, els seus desafiaments i problemes, així com per a promoure'n accions de defensa.

Què s'entén per família?

La família és un grup de persones que estan unides per vincles consanguinis i afectius i que, en general, viuen juntes. En l'actualitat, aquest concepte ha experimentat algunes transformacions socials, d'acord amb les característiques particulars de cada grup familiar.

Precisament, el programa Famílies mostra de manera intimista i entretinguda els diferents models familiars de la societat contemporània. I es pot trobar 'A la carta' en el web d'À Punt Mèdia (Famílies)

Noemí i Maite són el millor exemple que les parelles poden trencar-se, però la família està per damunt de totes les coses. 

Carmina volia ser mare i no es va esperar a tindre la parella ideal. 

Antón és el cor d’una família gitana moderna que no renuncia a les seues tradicions. Amb ell coneixerem la seua faceta com a professor de cant i com es va enamorar de Pilar Castillo, una balladora, amb qui va formar aquesta família apassionada del flamenc.

I d'altra banda, atenció a la família nombrosa que han format Rosa i Juan amb els seus més de 20 fills i filles de quatre potes. Ací els animals són la família i l’amor que es respira en aquesta casa no pot ser més bonic.