Directes
Ara en la televisió
ALTA TENSIÓ
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

De Borriol a Cambridge, #JoVeigBV comboia l’audiència de 'Bona vesprada' en xarxes

Una allau d’imatges han omplit les xarxes del programa en menys de 48 hores

El magazín diari ha fidelitzat els seguidors i es consolida en la franja horària de la vesprada amb dades rècord de quota de pantalla i xifres d’àudiencia que se superen dia rere dia. / À Punt NTC
29 d'octubre 2021 - 14:20

La complicitat entre Bona vesprada i l’audiència ha traspassat la pantalla i ha mobilitzat els seguidors en xarxes. El presentador del programa d'À Punt, Màxim Huerta, va llançar una crida a l’audiència fa menys de 48 hores per a compartir una foto del magazín durant l'emissió en els xarxes socials, amb l’etiqueta #JoVeigBV. La resposta ha sigut contundent: una allau d’imatges han omplit les xarxes del programa que encara estan fent fum.

En menys de 48 hores el hastag #joveigBV s'ha fet viral

L'èxit del programa, també a les xarxes

El magazín diari ha fidelitzat els seguidors i es consolida en la franja horària de la vesprada amb dades rècord de quota de pantalla i xifres d’audiència que se superen dia rere dia. L’espai presentat per Màxim Huerta aconsegueix fer-se un lloc en les llars de tota la Comunitat Valenciana i conquista la confiança dels seguidors que no han dubtat a respondre amb afecte al #MaximComboi. Fins i tot els valencians que viuen a l'estranger s'han sumat a la proposta, com aquesta seguidora que connecta amb el programa des de Cambridge.

Poble a poble, vesprada rere vesprada, hem conegut la idiosincràsia de moltes localitats del nostre territori que generosament ens han donat a conéixer el folklore del poble. Tradicions, costums, llegendes, rondalles, refranys, danses, cançons, dolços i altres manifestacions de la cultura popular han inundat cada vesprada del plató del programa. Sempre amb enginy i una bona dosi d’humor l’equip de Bona vesprada ha aconseguit traspassar el seu èxit també a les xarxes socials. Plataformes habituals per a Màxim Huerta en què es fomenta la interacció amb els usuaris i on no escatima elogis per a l'espai que dirigeix:

M'agrada el meu programaMàxim Huerta - Periodista, escriptor i presentador de 'Bona vesprada'