Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

26.09.2024 | Cadena de valor | La sostenibilitat en la cadena alimentària

Temporada 154 min.
tp

Hui, en ‘Cadena de valor’ parlem d’estratègies per a reduir la pèrdua i el malbaratament d'aliments. Afrontem l’assumpte amb Eva Núñez Román, fundadora d’S3C Triple Impacto; Ángeles Hernández, directora de Comunicació, Relacions Públiques, Màrqueting i ASG a MercaValència; Jaime Güemes Heras, director de la Càtedra d’Economia del Bé Comú i del Jardí Botànic de la Universitat de València, i Luis Velasco, responsable de sostenibilitat de Velarte.

Programes ràdio

Més
Veure totes les activitats

Monogràfics

Més
Veure totes les activitats

Programes TV

Més
Veure totes les activitats

Continguts

Veure totes les activitats