Directes
Ara en la televisió
VA DE BO
Ara en la ràdio
LA VESPRADA D'À PUNT

14.04.2025 | Menjar que s’aprofita; Analitzem la nova llei per evitar el malbaratament alimentari

Temporada 129 min.ActualitatRàdio
tp

L’1 d’abril va entrar en vigor a Espanya, la Llei de Prevenció de les pèrdudes i el desaprofitament alimentari, una normativa pionera per reduir el malbaratament d'aliments en tota la cadena, des del camp fins a la taula.

Per analitzar-la parlem amb Eva Núñez, responsable de desenrrollament alimentari de l’empresa S3C Triple Impacto, I com que és dilluns, torna a l’estudi Paula Chust, del Col.legi de Registradors de la CV.

Programes ràdio

Més
Veure totes les activitats

Monogràfics

Més
Veure totes les activitats

Programes TV

Més
Veure totes les activitats

Continguts

Veure totes les activitats