El xef Ricard Camarena, guardonat als Premis Nacionals d'Hostaleria 2020
L’associació també ha premiat el cuiner José Andrés per la tasca solidària que realitza a través de l’ONG World Central Kitchen.
El xef de Barx, Ricard Camarena, ha sigut guardonat en els Premis Nacionals d'Hostaleria 2020 pel seu “excel·lent” treball com a cuiner i empresari i per “promocionar el sector i la gastronomia espanyola”. Camarena és responsable del restaurant amb dues estrelles Michelin que porta el seu nom a València, on també ha posat en marxa Canalla Bistro, Habitual, Central Bar i Cocaloka, un espai per a esdeveniments, un centre d'I+D i una aula de formació gastronòmica.
A més, també s’ha reconegut la tasca solidària del cuiner José Andrés per la seua ONG World Central Kitchen. El xef asturià establit als Estats Units la va posar en marxa fa deu anys, però no ha sigut fins a l'aparició de la Covid-19 quan ha actuat a Espanya. Durant els mesos més durs de la pandèmia va repartir centenars de menús a València a les persones més vulnerables.
En una catorzena edició dels Premis Nacionals d’Hostaleria, marcada per la pandèmia, destaquen "l'esforç i la resiliència" d'un sector que està travessant una situació "difícil" per a mantindre la contribució del 6,2% al PIB i els 1,7 milions de llocs de treball.
Més llegit
-
La Generalitat convocarà en 2026 una oferta pública d’ocupació de més de 2.600 places
-
Diumenge amb pluges molt intenses al litoral de València, en avís roig des de les 12:00 hores
-
Catorze morts en dos tirotejos a Austràlia i als Estats Units en menys de 24 hores
-
ERC revela que Sánchez iniciarà una ronda de trobades amb els partits de la investidura a primers del 2026
-
Kast guanya a Xile i l'extrema dreta torna al poder per primera vegada des de la dictadura
-
ENQUESTA: Poders paranormals: són una estafa?