Retiren lots de xocolate redó per proteïnes de llet no detallades en etiquetatge
S’ha detectat la distribució a la Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) està verificant la retirada del mercat d'onze lots de xocolate redó a la tassa de la marca Andreu per contindre proteïnes de llet no inclosa en l'etiquetatge que pot afectar persones al·lèrgiques.
La distribució inicial s'ha detectat en Comunitat Valenciana, Castella-la Manxa i Aragó, si bé no és descartable que puga haver-hi redistribucions a altres comunitats autònomes, segons ha informat l'Aesan.
En concret, es tracta del producte xocolate familiar a la tassa de la marca Andreu, presentat en blíster de 5 unitats de 50 grams cadascun, a temperatura ambient i amb codi de barres: 8428497100034.
Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques a les proteïnes de la llet que s'abstinguen de consumir-lo. El seu consum no comporta cap risc per a la resta de la població.
Més llegit
-
La Conselleria d'Universitats qualifica d'“intolerable” que es negue la paraula al representant de la Generalitat en l'obertura del curs acadèmic de l'UJI
-
Avís groc al nord de Castelló per tempestes per a esta vesprada
-
Manifestacions a València, Alacant i altres municipis valencians demanen l'embargament integral d'armes a Israel i una ruptura total de relacions i sancions
-
Controlat l'incendi industrial a Albuixec
-
Emergències desconfina Albuixec i desactiva la situació 0 del PETCV
-
Mor un motorista de 51 anys a València després de xocar contra una furgoneta