El preu del gelat augmenta un 40% per la inflació i el cost de l'energia
Els productors intenten no repercutir l'increment en els consumidors, encara que això els deixe menys marge de guany
Amb les altes temperatures, fer-se un gelat a la fresca es converteix en un dels privilegis més buscats. Però el producte estrela d'aquesta temporada s'ha encarit i els preus es ressenten a mitjan temporada. Aquest estiu, per a menjar-nos un gelat, hem de rascar-nos un poc més la butxaca.
La inflació i el cost de l'energia n'ha encarit el preu un 40%. Els productors intenten no repercutir l'increment en els consumidors, encara que això els deixe menys marge de guany. "Estem mantenint els preus sabent que tenim menys marge i que guanyarem menys", afirma Pedro Javier Coloma, responsable de Gelats José Luís Gisbert.
"Després de dos anys sense apujar-los, i com estava la inflació, estàvem en una necessitat d'haver de fer-ho", assegura Marcos Miquel, gelater. L'increment s'ha notat en totes les butxaques, tant per als gelaters com per als consumidors.
Més llegit
-
RTVE informa que la decisió del consell d'administració no impedix la celebració del Benidorm Fest
-
À Punt oferix a la jutgessa els bruts de càmera de la dana i els entregarà quan els requerisquen
-
Onze famílies denuncien incompliment de contracte per vora quaranta cases a Godelleta encara en obres
-
La Cambra de València alerta que calen 133.000 vivendes noves fins al 2030 a la província
-
La Comunitat Valenciana registra 429 morts per calor des de juny, un 60% més que l’any passat
-
La defensa del nebot de Blasco demana la nul·litat del juí pel desviament de fons de l'Hospital General de València
Més vist
Més escoltat
-
17.09.25 | Amunt i avall | Segona Part
-
17.09.2025 | Cadena de valor T8 | L'ocupació a Espanya
-
16.09.2025 | Alberto Baño i Pilu Fontan presenten la comèdia ‘Canviarem bolquers segons el BOE’
-
17.09.2025 | Les notícies del matí
-
17.09.2025 | “Memòries i patrimonis personals” un projecte per recuperar béns afectats per la DANA
-
17.09.2025 | Esports À Punt