Llargues cues al forn de la Beata Inés per a fer-se amb la mona de Pasqua
El popular obrador, que ja suma cinc generacions, ha estat de gom a gom durant el matí per a atendre l'alta demanda del dolç
La Pasqua a casa nostra no és Pasqua sense la tradicional mona, un dolç esponjós que els valencians i les valencianes solem menjar amb xocolate i ou dur. És per això que els forns de nord a sud del territori valencià han estat estos dies preparant mones per satisfer la demanda que s'espera este cap de setmana.
Un dels llocs on no pot faltar este tradicional dolç és l'arxiconegut forn de La Beata Inés, ubicat al Mareny de Sant Llorenç, a Cullera (Ribera Baixa). Este dissabte centenars de persones feien cua a l'establiment per a fer-se amb un dels seus productes, la mona o el panou, unes delícies per al paladar.
A més a més, al Forn de la Beata Inés tot l’any sembla ser Pasqua. La raó: “Tot l’any venem el panou o la mona. És el nostre producte estrela i tenim moltíssimes varietats”, explica Moisés Iborra, regent del negoci, que pertany a un negoci familiar que ja suma cinc generacions de forners. És la pastisseria somiada pels amants del xocolate; la màxima no és que el producte estiga bo, sinó que "ha d'estar excel·lent".
Més llegit
-
Monumental retenció a la circumval·lació A-70 per un accident al terme de Torrellano
-
La investigació apunta que el cadàver trobat en un contenidor a Castelló de la Plana és de l’exmarit de l’alcaldessa d’Almassora
-
Una caiguda mundial en el núvol d'Amazon provoca fallades massives en diverses plataformes i els pagaments amb targeta
-
Un punt i gràcies
-
Temperatures d'estiu i a l'alça, i esperem un descens dràstic el cap de setmana
-
Consum obri un expedient sancionador a una promotora de festivals per pràctiques abusives
Més vist
Més escoltat
-
20.10.2025 | 90 minuts
-
19.10.2025 | Fem banda T2
-
20.10.2025 | La vesprada d'À Punt | Segona Part
-
20.10.2025 | L'hora de la cultura
-
19.10.2025 | El que ningú els conta del futbol amb Carles Urrutia
-
20.10.2025 | "El Gastroturista", amb Vicent Gil | Jorge Lengua, el talent que ha revolucionat la gastronomia de Castelló