Llagostí de Vinaròs amb poma, fenoll rostit i suquet de llagostí: aquest és el Llagostí d’Or 2022
El guanyador és el xef José Moreschi, del restaurant Venta de Posa, a Dénia
La recepta que ha aconseguit endur-se el Llagostí d'Or del 2022 és del xef José Moreschi, del restaurant Venta de Posa, a la Xara, a Dénia (Marina Alta). Un plat que treballa amb el llagostí brasejat i el combina amb poma, fenoll rostit i suquet de llagostí.
Deu xefs han competit en la nova edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada de Llagostí de Vinaròs, al mercat municipal d’aquest municipi del Baix Maestrat.
Presenten receptes elaborades amb el producte estrela de Vinaròs i productes de proximitat, tractats amb les tècniques més avantguardistes de la cuina.
Per a la presidenta del jurat, Vanessa Gustos, és igualment important la presentació i el tractament del producte, mentre que Sergio Onell, membre del jurat i excap de cuina del Celler de Can Roca, valora especialment l’harmonia i l’equilibri entre els sabors.
Cada membre del jurat té les seues preferències, però no dubta ningú que el punt de cocció és clau en l’elaboració del llagostí i, per tant, en l’èxit del plat.
Més llegit
-
Educació publica 14.261 llocs vacants que s'oferiran en el pròxim procés d'adjudicació de places docents
-
Detingut a Ontinyent el principal sospitós de la desaparició d'un empresari de Bocairent
-
Moren un home de 52 anys i una dona de 53 per colps de calor a la Comunitat Valenciana
-
Mor un turista de 65 anys a la platja de Pinedo
-
La valenciana Rebeca Torró, nova secretària d'Organització del PSOE
-
L'autovia Torrent-València reobri al trànsit després de reconstruir el pont esfondrat el 29-O
Més vist
Més escoltat
-
03.07.2025 | Línia de fons
-
02.07.2025 | Línia de fons
-
3 de juliol - Un accident de metro causa la mort de desenes de persones a València (2006)
-
02.07.2025 | Estar de moda | La moda oblidada
-
03.07.2025 | Obrim Meló amb Baovan i Hundred: els que ara triomfen també la van pifiar
-
04.07.2025 | Les notícies del migdia