Llagostí de Vinaròs amb poma, fenoll rostit i suquet de llagostí: aquest és el Llagostí d’Or 2022
El guanyador és el xef José Moreschi, del restaurant Venta de Posa, a Dénia
La recepta que ha aconseguit endur-se el Llagostí d'Or del 2022 és del xef José Moreschi, del restaurant Venta de Posa, a la Xara, a Dénia (Marina Alta). Un plat que treballa amb el llagostí brasejat i el combina amb poma, fenoll rostit i suquet de llagostí.
Deu xefs han competit en la nova edició del Concurs Nacional de Cuina Aplicada de Llagostí de Vinaròs, al mercat municipal d’aquest municipi del Baix Maestrat.
Presenten receptes elaborades amb el producte estrela de Vinaròs i productes de proximitat, tractats amb les tècniques més avantguardistes de la cuina.
Per a la presidenta del jurat, Vanessa Gustos, és igualment important la presentació i el tractament del producte, mentre que Sergio Onell, membre del jurat i excap de cuina del Celler de Can Roca, valora especialment l’harmonia i l’equilibri entre els sabors.
Cada membre del jurat té les seues preferències, però no dubta ningú que el punt de cocció és clau en l’elaboració del llagostí i, per tant, en l’èxit del plat.
Més llegit
-
Els propietaris de cotxes desapareguts per la dana hauran de retornar les ajudes si no es resol la situació abans que acabe l’any
-
València suspendrà les classes en centres de zones inundables amb alerta taronja
-
Temperatures d'estiu a mitjan setembre
-
Commoció a Calp per la mort d'un bebé de 20 dies atropellat per un cotxe aparcat que s'ha esgolat carrer avall
-
Se suspén la demolició de les casetes de la platja de Babilònia de Guardamar del Segura
-
Calp decreta tres dies de dol per la mort de dos xiquetes en accidents tràgics