La carnisseria José Gómez de Carcaixent rep el Premi al Comerç Històric
Aquest establiment té 160 anys de trajectòria i continua treballant el producte de manera artesanal
La carnisseria José Gómez de Carcaixent (Ribera Alta) acaba de rebre el premi al Comerç Històric de la Confederació de Comerç d'Espanya. Com a mèrits, 160 anys de trajectòria, quatre generacions de carnissers darrere del taulell i un producte de qualitat indiscutible.
El premi ha arribat sense esperar-ho, reconeix l’actual propietari José Luis Gómez, que representa la quarta generació familiar al capdavant del negoci. “Hi havia un premi que era a comerç històric, m'hi vaig presentar i la meua sorpresa va ser quan em digueren que anara a Madrid”.
La Confederació de Comerç ha premiat la longevitat d'un negoci que va nàixer l'any 1864. “Estem parlant al voltant de 160 anys d'història, ací ja els avis i els besavis de mon pare ja eren carnissers”, ens conta José Gómez, que va nàixer al segon pis de la carnisseria i hi treballa des dels catorze anys. Encara que han canviat els temps, el carnisser admet que continua fent-ho tot tal com el pare va ensenyar-li-ho.
L’establiment té fama pels embotits, que fan a l'antiga: llonganisses, coquetes de fetge, blanquet, un producte totalment artesà, “sense perdre mai en la vida la tradició de l’animal que compres a la granja i te’l transporten”.
Amb el tall de la carn com a banda sonora ens comenta que la carnisseria no té relleu generacional. “Per a mi, és un orgull portar una carnisseria tants anys, tantes generacions i damunt que et funcione; orgull, molt d'orgull”. Els seus fills no volen, de moment, heretar el negoci.
Més llegit
-
L'Aemet eleva a roig l'avís per pluges intenses i tempestes al litoral de València per a este diumenge
-
L'alcalde d'Almussafes dimitix dels càrrecs en el PSPV-PSOE per les dos denúncies d'assetjament laboral i sexual
-
Pluges generals i molt fortes. AVÍS ROIG ACTIU
-
La resurrecció haurà d'esperar (2-1)
-
Protecció Civil envia un ES-Alert per risc d’inundacions al litoral nord i sud de València
-
Els pescadors valencians podran treballar 143 dies en el 2026 en compte dels 9,7 que proposava inicialment Brussel·les
Més vist
Més escoltat
-
12.12.2025 | 90 minuts
-
12.12.2025 | Carlos Civera presenta '4 historias al piano: las baladas de Chopin'
-
12.12.2025 | TERRA DE BOUS
-
12.12.2025 | Les notícies del migdia
-
12.12.2025 | ContrÀpunt
-
12.12.2025 | "El més viral", amb Fran Sevilla | L’aplaudit discurs de Nerea Pérez de las Heras en els Premis Ídolo