Augmenta la quantitat de gent que sopa o dina fora de casa per Nadal
En molts restaurants les reserves per a estos dies es fan d’un any per a un altre
L’opció de dinar o sopar fora per Nadal es consolida. De fet, segons l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), enguany un 46% dels valencians i valencianes faran algun àpat en un restaurant.
Un dels locals que bull d’activitat durant estes dates és el Restaurant Mateu, al Palmar (València), on este dimecres dia de Nadal hi ha dèsset persones treballant entre la cuina i la sala, i 250 comensals que han optat per no cuinar. La major part d’ells, amb reserva des de l’any passat.
Perquè el fet no haver de fer i preparar un sopar o dinar i d'escurar i netejar per a moltes persones permet que tots i totes en la família disfruten per igual d’estes festivitats en què el més important és passar el temps en companyia de les persones estimades. Eixa és la raó més repetida per a dinar hui fora de casa que han donat els comensals a À Punt Notícies, que valoren el fet de no haver de cuinar i, sobretot, de ser servits.
Els plats més demanats per la clientela d’este restaurant són l’allipebre, els arrossos melosos de peix i el marisc, una de les estreles indiscutibles del menú de Nadal.
Més llegit
-
La flotilla més multitudinària de la història es dirigix cap a Gaza carregada d’ajuda humanitària
-
Les carreteres valencianes afronten el punt àlgid de l’operació tornada amb més de 626.000 desplaçaments
-
Aemet activa l'avís groc per temperatures de 36 graus al litoral sud de València este diumenge
-
L’optimisme s’obri pas finalment després de 22 dies d’incendis a Espanya
-
Cronologia | Setze anys de flotilles humanitàries per Gaza
-
Detingut per apunyalar i llançar per la finestra la seua dona a Manresa, Barcelona