Alerta per salmonel·la en un lot de gelatina d'Hacendado
La remesa afectada procedeix d'Alemanya i l'empresa comercialitzadora ha llançat un avís perquè la retiren del mercat
L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha llançat una alerta sanitària després de detectar la presència de salmonel·la en un lot de gelatina neutra d'Hacendado, la marca blanca de Mercadona.
L'avís l'ha donat la Comunitat de Madrid a través del Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri), segons ha informat l'Aesan en una nota. La remesa de gelatina afectada pel bacteri es comercialitza en làmines (paquets de dotze unitats) i procedeix d'Alemanya, amb data de consum preferent del 27.04.2027.
L'empresa distribuïdora del producte a Espanya ha emés un comunicat oficial que publica en el seu web perquè retiren del mercat el producte contaminat. L'Aesan precisa que no hi ha constància al nostre país de cap cas notificat associat a aquesta alerta. No obstant això, recomana a aquelles persones que tinguen a casa aquesta gelatina no consumir-la i tornar-la al punt de compra.
Dades del producte afectat
- Nom: Gelatina neutra
- Marca: Hacendado
- Aspecte: paquet amb dotze làmines
- Número de lot: A11054/01
- Data de consum preferent: 27.04.2027
- Pes d'unitat: 20 grams
- Temperatura: ambient
Més llegit
-
Martínez Mus estrena la vicepresidència segona, que deixa Gan Pampols, demanant una reunió a la comissionada per a la reconstrucció
-
Convocades les oposicions per a cobrir 1.959 places de mestres, que per primera vegada s'iniciaran al setembre
-
Un accident a la pista de Silla i un altre a l’A-7 col·lapsen les variants de València
-
PP i Vox inicien els contactes per a buscar relleu en la presidència de la Generalitat
-
L'ocupació remunta i marca nou rècord a l'octubre a pesar del repunt lleu de l'atur, amb 742 parats més
-
Carlos Mazón presenta la dimissió com a president de la Generalitat: "Ja no puc més"
Més vist
Més escoltat
-
02.11.2025 | El que ningú els conta del futbol
-
03.11.2025 | 90 minuts
-
03.11.2025 | "El Gastroturista", amb Vicent Gil | Manu Yarza, una de les figures més destacades de la nova generació gastronòmica
-
03.11.2025 | ContrÀpunt
-
03.11.2025 | Les notícies del migdia
-
03.11.2025 | La vesprada d'À Punt | Primera Part