Directes
Ara en la televisió
AIXÍ DONA GUST
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El 58303, segon premi, passa de llarg per la Comunitat Valenciana amb només cinc dècims

Dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie i 125.000 euros el dècim, s'han venut dos dècims del segon premi a Benicàssim, i un dècim a Manises, la Pobla de Farnals i Xàtiva

Yesica Paola Valencia i Francisco Moreno canten el segon premi, el número 58303 / Eduardo Parra (Europa Press)

El número 58303, segon premi del sorteig extraordinari de loteria de Nadal, premiat amb 1.250.000 euros a la sèrie, ha esguitat la Comunitat Valenciana amb cinc dècims. El número l'han cantat a les 13:02 hores en la novena taula.

En concret, l'administració situada a l'avinguda Ferrandis Salvador de Benicàssim ha distribuït dos dècims. Mentrestant, els altres tres dècims els han venut a l'administració número 3 de Manises, situada al carrer Mestre Guillem; l'administració número 6 de Xàtiva, al centre comercial Plaça Major, i la situada a l'avinguda Neptú de la Pobla de Farnals.

Els premis es començaran a abonar aquesta vesprada quan finalitzen tant les verificacions dels números extrets com els processos informàtics, com és habitual, i fins al 22 de març del 2024.

Si els premis són inferiors a 2.000 euros per cada dècim o resguard, es poden cobrar exclusivament en un dels 10.902 punts de venda de la xarxa comercial de Loteries. El premi pot cobrar-se en metàl·lic o a través de Bizum.

Els premis d'un import igual o superior a 2.000 euros es cobraran en les entitats financeres autoritzades: BBVA i CaixaBank.

Loteria de Nadal