Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Un exedil del PP a València admet que li van oferir retornar-li els 1.000 € que va aportar

Una exassessora del grup municipal apunta l’exvicealcalde Alfonso Grau com l’encarregat de gestionar els fons del partit.

Alberto Mendoza, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L’exregidor del PP a l’Ajuntament de València Alberto Mendoza ha admés davant el jutge del cas Imelsa que va aportar 1.000 euros al partit per a la campanya electoral de 2015. A més, ha assegurat que, posteriorment, li van oferir tornar-li’ls, però ho va rebutjar.

Mendoza ha declarat voluntàriament davant el jutjat d’instrucció número 18 de València. Mentre que en una primera declaració va negar que algú li oferira tornar-li els 1.000 euros, ara ha assegurat que l’exsecretària del grup municipal popular Mari Carmen García sí que li va oferir tornar-li’ls.

També ha declarat l’exassessora del grup municipal del PP a l’Ajuntament de València Cristina Montalvà, que ha explicat que l’exsecretària li va dir que “li encantaria tornar-li els diners”.

Montalvà s’ha ratificat en la seua declaració anterior, ha negat el blanqueig i ha afirmat que no li van retornar els 1.000 euros que va aportar al partit. A més, ha apuntat l’exvicealcalde Alfonso Grau com l’encarregat de gestionar els fons i la cerca de finançament per a les campanyes del partit.

El cas Imelsa investiga un suposat blanqueig de capitals de 50.000 euros, cosa que es coneix com a fraccionament.