Directes
Ara en la televisió
DE MAR I BANCAL
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

Tres candidatures de Podem per a governar l’Ajuntament de València

Els candidats a les primàries del partit són María Oliver, Berto Jaramillo i Francisco Rozalén.

La portaveu de València en Comú en el consistori, María Oliver. Europa Press

Tres candidats concorreran a les primàries de Podem per a conformar la llista de la formació per a les eleccions a l’Ajuntament de València en 2019.

S’han presentat les candidatures Cuidem València, que encapçala la portaveu de València en Comú en el consistori, María Oliver; Juntes Podem, encapçalada pel regidor de la mateixa formació en l’Ajuntament, Berto Jaramillo, i Fent Camí, liderada per Francisco Rozalén.

La portaveu de València en Comú en el consistori ha presentat aquest dilluns les línies mestres de Cuidem València. Oliver ha assegurat que aspira a duplicar els tres regidors de la formació morada per a poder tenir més poder de decisió en el consistori i consolidar un model de ciutat progressista.

D'altra banda, Juntes Podem està encapçalada per Berto Jaramillo, qui ja es va presentar amb aquest mateix lema per a dirigir el partit en la ciutat.

Pel que respecta a Fent Camí, es presenta com una candidatura “plural, àmplia i diversa” de persones que inicialment no formaven part de cap llista, però amb unes voluntats “clares i compartides” d'escoltar i ser conscients de la realitat social de València.

Del 20 al 25 de novembre la militància triarà la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 2019.