Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Puig aposta per reforçar l'estat del benestar en el Dia de la Rosa

El secretari general del PSPV ha destacat la gestió del Consell en els últims set anys i ha fet valdre la importància de la socialdemocràcia

Intervenció de Ximo Puig en el Dia de la Rosa / PSPV-PSOE

Els socialistes valencians han celebrat aquest diumenge el Dia de la Rosa, una trobada oberta a la ciutadania, on han intervingut el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig.

En l'acte Puig ha remarcat els valors de la socialdemocràcia i ha apostat per consolidar el canvi que va començar el 2015, un projecte de "justícia social, igualtat i llibertat allunyat de sectarismes", enfront d'una dreta "que només té un projecte destructiu i sense propostes". En aquest sentit, ha afirmat contundent que "el neoliberalisme ha fracassat" i que la lliçó que ha deixat la pandèmia és que cal reforçar l'estat de benestar.

A més, el cap del Consell ha tornat a exigir un finançament just i ha apostat per un acord que "ens permeta tindre aigua de qualitat per sempre", amb menció especial als regants del Baix Segura.

L’acte ha començat a les 10:30 hores al cobert número 2 de la Marina de València. També hi havia casetes de les federacions comarcals del partit, actuacions musicals i una zona de jocs infantils.

Amb aquest acte culmina la campanya dels socialistes, "L’oportunitat està ací", que ha recorregut unes tres-centes localitats del País Valencià durant les últimes setmanes per a donar a conéixer les polítiques del Consell que presideix Puig.

La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, el secretari general del PSPV-PSOE a la província de València i alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la secretària general del PSPV-PSOE a València i vicealcaldessa, Sandra Gómez, també han estat presents en la jornada.