Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

Peris critica que el PP i el PSOE no saben “on estan els límits de la corrupció”

La candidata de Cs aprofita un acte al Puig de Santa Maria per a denunciar la manca de regeneració política en aquestes formacions

Mamen Peris aquest diumenge, en un acte de campanya al Puig de Santa Maria / Cs

La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Mamen Peris, ha aprofitat un acte de campanya aquest diumenge al Puig de Santa Maria (Horta Nord) per a demanar a Mazón i Feijóo que responguen “sobre corrupció, sobre si implantaran la taxa turística o si seguiran el model d'immersió lingüística nacionalista de Galícia”.

Després de recordar que l'alcaldessa socialista del Puig “s'asseurà en la banqueta acusada de prevaricació” i que “el PP presenta candidats als quals la Fiscalia demana set anys de presó a Oriola o 14 d'inhabilitació al Campello”, Peris ha qüestionat “on estan els límits en la corrupció de PP i PSOE”. 

La presidenta de Ciutadans a la Comunitat Valenciana ha volgut traslladar aquestes “preguntes sobre la corrupció del PP al senyor Feijóo, que està hui a València”. A més, ha exigit que “Mazón responga també si pensa implantar la taxa turística” com a Balears o si “la seua política serà la de la immersió lingüística nacionalista, com la de Feijóo a Galícia”.

l’Horta Eleccions 28M