Directes
Ara en la televisió
LA SALA

Nomdedéu, tranquil després de declarar que no ha fet res dolent

El secretari autonòmic d'Ocupació i la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, han declarat com a investigats per la querella presentada pel PP municipal.

Nomdedéu declara a Castelló / Doménech Castelló (Efe)

El secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu, s'ha mostrat molt tranquil perquè està convençut que no ha fet res dolent i, per tant, no té per què posar-se nerviós. Així s’ha expressat Nomdedéu després de declarar com a investigat per la querella presentada pel PP municipal per malversació i falsedat.

Junt amb ell estava també citada per la mateixa causa Ali Brancal, vicealcaldessa de Castelló, qui després de declarar durant mitja hora al jutjat d'instrucció número 2 de Castelló, ha rebutjat fer declaracions.

El secretari autonòmic, que ha comparegut en referència a la seua època com a regidor de l'Ajuntament de Castelló en 2014, no ha volgut manifestar-se sobre el procés pel punt judicial en el qual es troba.

Nomdedéu ha dit que està a la disposició de la justícia i ha agregat que els dos han contestat a les preguntes de les dues parts i de la jutgessa i, segons ells, se senten molt satisfets i molt contents.

Fonts del PP de Castelló confirmen que la querella va sorgir quan Brancal i Nomdedéu estaven en l'oposició a l'Ajuntament de Castelló i presumptament feren ús del servei municipal de Correus per a enviar sobres amb la capçalera municipal amb propaganda electoral de Compromís dins en què es demanava el vot, a més dels seus sobres i llistes electorals amb el candidat a les eleccions europees.

Segons va manifestar el portaveu popular adjunt del PP, Juan José Pérez Macián, quan es va presentar la querella: "si es constata la veracitat dels fets hi hauria una vicealcaldessa que, quan va estar en l'oposició, va poder haver utilitzat diners de tots els castellonencs per a demanar el vot de la seua candidatura nacionalista, una maniobra impròpia de qui pregona transparència i exemplaritat des de les institucions públiques".

la Plana Alta