Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA

Maroto destaca la Comunitat Valenciana com a motor de recuperació turística

També ha anunciat que durant el 2023 es prioritzaran els destins de sol i platja amb l’objectiu de desestacionalitzar el sector

Imatge de la reunió de Reyes Maroto amb representants del sector turístic valencià / À Punt NTC

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto s'ha referit aquest dissabte a la Comunitat Valenciana com a "motor en la recuperació de la indústria turística" a Espanya, un territori que es veurà beneficiat pel fet que el govern prioritzarà el 2023 les destinacions de sol i platja, segons ha anunciat, un fet que permetrà "reposicionar i desestacionalitzar el sector".

Maroto ha fet aquestes declaracions després de mantindre una reunió a València amb el regidor de Turisme i Internacionalització de la ciutat, Emiliano García i representants del sector turístic.

La ministra ha indicat que en la trobada s'ha valorat l'any turístic, que ha sigut, a parer seu "extraordinari" i en el qual "recuperarem nou de cada deu turistes internacionals".

També s'ha parlat dels 134 milions d'euros que arribaran a la Comunitat Valenciana gràcies a diferents programes dels fons europeus i dels plans de sostenibilitat turística en destí, que s'abordaran aquest dimecres en la conferència sectorial.

Maroto ha assenyalat que si Espanya és reconeguda internacionalment és pels seus destins de sol i platja, però el pla "tractarà de modernitzar el concepte" perquè el destí puga estar obert tot l'any i oferir experiències "no sols en el gaudi de les platges, sinó des del punt de vista d'activitats recreatives".

València Turisme