Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES MIGDIA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MIGDIA

L’Audiència Provincial de Castelló delibera si arxiva el cas Brancal

L’exvicealcaldessa de Castelló va ser apartada del govern per presumptament haver utilitzat recursos municipals per a enviar propaganda electoral.

Imatge d'arxiu.

L’Audiència Provincial de Castelló es pronunciarà previsiblement aquest dijous sobre el recurs presentat per l’exvicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, i del secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, per demanar l’arxivament del cas per la investigació sobre l’ús de recursos municipals per a enviar propaganda electoral.

Els dos investigats pel jutjat d’instrucció número 2 de Castelló demanen l’arxivament de les diligències en aquesta causa després que el PP presentara contra ells una querella per suposats delictes de malversació i falsedat documental per suposadament utilitzar el servei postal per a enviar paperetes electorals de Compromís des de la corporació.

Una resolució favorable al recurs seria l’impuls definitiu per Ali Brancal per a ser reelegida com a regidora després que fora apartada de la vicealcaldia en aplicació del Codi del Bon Govern.

la Plana Alta