Directes
Ara en la televisió
ESPECIAL INFORMATIU
Roda de premsa del ple del Consell

La Junta Electoral de Castelló ordena la retirada de les tanques publicitàries de Carrasco

La resolució s’ha produït arran d’una denúncia del PSPV-PSOE, per vulnerar la llei que prohibeix propagada fins a la data fixada en les eleccions.

Tanca publicitària de la candidata del PP a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco / Arxiu

La Junta Electoral de Zona de Castelló de la Plana ha ordenat la retirada “immediata” de les tanques de la candidata del PP a l’alcaldia de la capital, Begoña Carrasco, per vulnerar la Llei orgànica de règim electoral general i les instruccions de la Junta Electoral Central. 

Carrasco té un termini de 24 hores per a retirar la publicitat “il·legal” que la seua formació ha col·locat en diferents punts de la ciutat, segons ha informat el PSPV-PSOE.

La resolució s’ha produït arran d’una denúncia interposada pel PSPV-PSOE davant la Junta Electoral, que posava en el seu coneixement l’existència d’una desena de suports publicitaris del PP amb la fotografia de la seua candidata i el seu lema de campanya per als comicis locals del pròxim 26 de maig. Això significava, segons els socialistes, una “evident vulneració” de la normativa electoral, que prohibeix propaganda de qualsevol classe fins a la data fixada per a açò en la convocatòria oficial d’eleccions.

El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Paco Gil, ha dit que “Carrasco ha d’acatar la legalitat i complir les disposicions de la Junta Electoral”.

la Plana Alta