Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Irene Lozano substituirà Carlos Espinosa al capdavant de Marca Espanya

Espanya Global serà la nova denominació d'aquest organisme.

La periodista, escriptora i política Irene Lozano, serà la secretària d'Estat d'Espanya Global | Ángel Díaz (EFE)

La periodista, escriptora i política Irene Lozano, que també va ser diputada del PSOE i d'UPyD, serà la secretària d'Estat d'Espanya Global, en substitució de l'actual alt comissionat de la Marca Espanya.

Espanya Global serà la nova denominació de la coneguda com a Marca Espanya, que fins ara gestionava Carlos Espinosa dels Monteros, i, com han informat alguns mitjans de comunicació, des del nomenament en el pròxim Consell de Ministres substituirà a l'actual alt comissionat de la Marca Espanya.

D'aquesta manera, Pedro Sánchez torna a fitxar Irene Lozano, a qui va incorporar a les llistes del PSOE al Congrés com a independent, en el lloc número quatre per a les eleccions generals del 20 de desembre de 2015, encara que va renunciar a tornar a concórrer, quan es van repetir els comicis uns mesos després, ja el 2016.

La designació Marca Espanya va nàixer el 28 d'octubre de 2002 i al novembre del 2011, qui llavors era ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, ressaltava com a prioritat potenciar aquesta institució com una insígnia del seu departament i com un dels pilars per a superar la crisi.