Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Interior prendrà "totes les mesures que calga" per a previndre incidents el Nou d'Octubre

L’objectiu és “garantir un espai públic per a tots, perquè tot el món celebre d'acord amb les seues idees un dia tan especial".

El president de la Generalitat, Ximo Puig (e), i el ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska (d), han presidit el Dia de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana / Kai Forsterling (Efe)

El ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha assegurat que adoptaran "totes les mesures que calga" per a previndre incidents com els registrats el passat Nou d'Octubre a València i garantir, així "un espai públic per a tots".

Grande-Marlaska s’ha mostrat “preocupat” per la violencia dels grups radicals i ha assegurat que prendran les mesures necessàries “perquè tot el món celebre d'acor amb les seues idees un dia tan especial" com aquest.

Les peticions d'asil de migrants de l’Aquarius, en tramitació

Marlaska, qui ha assistit al Dia de la Policia de la Generalitat, també ha explicat que les peticions d'asil i refugi dels migrants que van arribar al juny a València a bord de l’Aquarius s'estan tramitant.

Així mateix, ha indicat que el termini legal establit per a la resolució dels expedients és de sis mesos i ha recordat que 80 dels 629 migrants que van arribar a bord d'aquest vaixell van decidir anar a França, i la resta segueixen la seua tramitació a Espanya.

València