Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Fabiola Meco renuncia a presentar-se a les primàries de Podem

La portaveu adjunta del partit a les Corts diu que és una decisió ‘‘ferma i meditada’’.

La portaveu adjunta de Podem a les Corts, Fabiola Meco / Europa Press

La portaveu adjunta de Podem a les Corts, Fabiola Meco, ha anunciat que no concorrerà a les primàries de la formació per a les eleccions autonòmiques de 2019. Segons ha dit, és una decisió ‘‘ferma i meditada, fruit d’una reflexió personal’’.

Així ho ha indicat en un comunicat la diputada, en què ha assenyalat que els últims anys han sigut de ‘‘treball intens amb la mirada posada sempre en les necessitats de la ciutadania’’.

A més, Meco ha assegurat que ‘‘com a dona de principis’’ que és, continuarà ‘‘perseverant per a aconseguir una societat més justa i igualitària’’. 

Podem ha iniciat aquesta setmana un procés de primàries per a elegir els candidats o candidates a les eleccions europees, autonòmiques i municipals de maig de 2019. Els resultats es donaran a conéixer el 27 de novembre. 

El secretari general de la formació morada, Antonio Estañ, està impulsant la candidatura de l’exdiputat i professor de Dret Constitucional Rubén Martínez Dalmau, però no es descarta que sorgisquen rivals des del sector pablista i el de l’anterior líder autonòmic, Antonio Montiel.