Directes
Ara en la televisió
ALTA TENSIÓ
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

Elda s’ofereix per a convertir-se en nexe logístic del corredor mediterrani

Disponibilitat de terrenys i la fortalesa econòmica local són alguns potencials que ha exposat l’alcalde al Ministeri de Transports.

L'alcalde d'Elda, Rubén Alfaro, aquest dimarts a Madrid / À Punt Media

Elda es postula per a ser nexe logístic del corredor mediterrani a les comarques del sud. Aquest municipi del Vinalopó Mitjà té sòl disponible per a les necessitats que requereixen unes instal·lacions com aquestes i, a més, el nucli logístic podria ubicar-se en un punt on no afectaria cap espai protegit.

Per aquestes raons, l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha transmés al Ministeri de Transports i Mobilitat, en una reunió que ha mantingut a Madrid aquest dimarts, la disponibilitat del municipi a acollir un centre logístic d’aquestes característiques.

La proposta de l’Ajuntament d’Elda no sols satisfaria una necessitat en matèria de comunicacions i del corredor mediterrani, sinó que, a més, convertiria Elda en un punt d’atracció de noves empreses i es generarien nous llocs de treball al municipi.

“La fortalesa econòmica d’Elda, el sector del calcer, la vinculació amb altres sectors, com ara l’agrícola o el de la persiana” són, en opinió, d’Alfaro algunes de les raons que ha exposat als responsables del Ministeri perquè Elda tinga al seu terme el nexe logístic del corredor mediterrani de les comarques del sud.