Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

La direcció d'Unides Podem ratifica l'elecció de Pilar Lima com a nova síndica

El grup parlamentari de la coalició ha de donar el vistiplau al relleu de Davó per Lima.

Imatge d'arxiu de la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima / À Punt NTC

La direcció de la coalició Unides Podem, òrgan de coordinació i direcció del grup parlamentari format per Podem i Esquera Unida, ratificarà aquest dilluns l'elecció de Pilar Lima com a nova portaveu a les Corts.

Lima, actual coordinadora autonòmica de Podem, ha estat elegida aquest dissabte nova síndica de la formació pel Consell Ciutadà. Naiara Davó, que ara ocupa aquest càrrec, passaria així a ser portaveu adjunta del partit morat a l'hemicicle valencià.

L'acord de coalició entre totes dues formacions estableix que la síndica ha de ser podemita i, per tant, Esquerra Unida ha de donar el vistiplau a l'elecció de la direcció de Podem.

El pas següent per a formalitzar el relleu de Davó, segons el reglament de les Corts, és la votació favorable del grup parlamentari. Fonts de la direcció de Podem han confirmat a À Punt Notícies que no es preveu la possibilitat que els diputats i diputades podemites voten en contra de l'elecció de la nova síndica, ja que això contravindria els estatuts de la formació.