Directes
Ara en la televisió
L'HORA FOSCA

Dimiteix la presidenta del PP de l'Alfàs del Pi per discrepàncies amb la direcció provincial

Maite Huerta ha deixat el càrrec perquè no està d’acord amb la llista electoral, que li sembla “una penya d’amics”

Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament de l'Alfàs del Pi / Ajuntament de l'Alfàs del Pi

La fins ara presidenta del Partit Popular a l'Alfàs del Pi (Marina Baixa), Maite Huerta, ha presentat aquest dijous la dimissió com a presidenta local, després de dotze anys al·legant discrepàncies amb la direcció provincial i amb la llista electoral amb què el partit concorrerà a les eleccions. Huerta ha assegurat que la decisió de renunciar a tots els càrrecs orgànics ja estava presa "des de fa mesos", quan es va decidir que Carlos Pastor fora el candidat a l'alcaldia d’aquest municipi de la Marina Alta.

La seua idea era dimitir una vegada passaren les eleccions municipals i que es formara una gestora fins que es poguera convocar un nou procés per a triar nova directiva del partit, ha explicat en declaracions. No obstant això, "la desfenestració de Pastor" com a cap de llista i la substitució per l'exregidor de Ciutadans César Martínez per la directiva provincial dels populars, ha “precipitat” la seua decisió, ha assenyalat Huerta.

La fins ara presidenta local ha mostrat la disconformitat total amb la llista electoral perquè li sembla que “funciona com una penya d'amics", i també amb la direcció provincial dels populars, ja que assegura que mai va consultar ni va demanar opinió com a presidenta del partit en l'àmbit local. 

Després de la renúncia, haurà de ser la direcció provincial del PP la que nomene una gestora mentre s'obri un nou procés electoral.

la Marina Baixa Eleccions 28M