Directes
Ara en la televisió
TRES DE CASA
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DE LA NIT

Les Corts debaten la creació d'una comissió sobre l'assetjament escolar

També estudien crear-ne una per a previndre els riscos derivats dels forts temporals

Les Corts debaten la creació d'una comissió sobre l'assetjament escolar
04 de març 2020 - 07:30

El ple de les Corts debat, aquest dimecres, la creació de dues comissions d'estudi: una referida a l'assetjament escolar, que proposa Compromís, i una altra sobre les mesures de prevenció dels riscos derivats dels forts temporals, que demana el PSPV-PSOE.

En l'orde del dia, també s'inclouen altres temes com la designació de vocals en els consells socials de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

A més, hi ha diverses mocions, com la que presenta Ciutadans en què demana que el Consell presente els informes de 2018 i de 2019 sobre compliment de la llei de publicitat institucional; o una iniciativa que defén el PP sobre els centres de menors, en la qual reclama que el Consell pague el que els deu i elabore un pla estratègic d'atenció a la infància i l'adolescència; i que complisca les recomanacions del Síndic de Greuges, com establir la plantilla homogènia necessària per a atendre els menors en els centres.

Entre les tasques pendents també s'inclou la votació d'una proposta del PP per a donar suport a la presentació, per part de la consellera d'Agricultura, d'al·legacions al document "Esquema provisional de temes importants de la part espanyola en la demarcació hidrogràfica del Tajo", que va eixir a exposició pública al gener.

Finalment, Ciutadans defendrà una proposta amb mesures per a tractar la crisi de preus del camp, com ara augmentar un 20% el pressupost de la Conselleria per a les línies agràries, o instar els ajuntaments a bonificar el 90% de l'IBI als agricultors les rendes dels quals no arriben al salari mínim interprofessional.