Directes
Ara en la televisió
LA FINESTRA ESPORTIVA

Ciutadans designa Toni Cantó com a coordinador a la Comunitat Valenciana

El comité executiu de la formació designa els comités autonòmics de la formació taronja.

Toni Cantó durant una intervenció en la seu del partit en una imatge d'arxiu / Europa Press

El comité executiu de Ciutadans ha nomenat el síndic de la formació a les Corts, Toni Cantó, com a coordinador autonòmic. A més de Cantó, en el comité autonòmic del partit també estaran el diputat provincial i regidor a Montcada Jesús Gimeno com a responsable d'acció institucional, María Teresa Ortiz al capdavant d'organització i la diputada a les Corts María Quiles com a encarregada de comunicació.

El comité executiu de Ciutadans ha aprovat aquest dilluns els noms dels integrants dels comitès autonòmics de la formació. Els coordinadors provincials seran, a València, el portaveu a l'Ajuntament, Fernando Giner; a Alacant, el diputat provincial i regidor de Xixona Javier Gutiérrez, i a Castelló, la portaveu en la Diputació i vicealcaldessa de Benicàssim, Cristina Fernández.

Completen el comitè autonòmic la diputada estatal María Muñoz, l’exdiputat al Congrés Vicente Ten, les diputades autonòmiques i portaveus adjuntes a les Corts, Ruth Merino i Merche Ventura, el regidor a l'Alfàs del Pi César Martínez i el portaveu de la formació a Tavernes Blanques, José Cruz.