Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT

Aparici denuncia que Arrimadas i Igea no l’incloguen en el debat i amenaça d'impugnar les primàries

El candidat valencià considera que, en retransmetre’l en directe, el partit estaria fent publicitat de dos dels candidats en detriment del tercer.

Aparici denuncia que Arrimadas i Igea no l’incloguen en el debat i amenaça d'impugnar les primàries

L'afiliat valencià de Ciutadans Ximo Aparici, que competirà amb Inés Arrimadas i Francisco Igea pel lideratge del partit, ha denunciat que aquests dos aspirants han rebutjat la seua participació en el debat d'aquest dimecres.

Així mateix, ha assenyalat que, en retransmetre’l en directe, el partit estaria fent publicitat de dos dels candidats en detriment del tercer. Per això, ha amenaçat d'impugnar les primàries.

La candidatura del valencià, Centra2, critica que que les candidatures d’Arimadas i Igea “han acordat el debat”, programat per a aquest dimecres a les 21:00 hores a la seu central del partit a Madrid, “sense possibilitat de la participació d’Aparici”.

L'equip d'Aparici assegura que tant la portaveu de Cs al Congrés com el vicepresident de la Junta de Castella i Lleó rebutgen la seua participació en el debat perquè, després de sol·licitar-la a les dues parts, no va rebre cap resposta.

No obstant això, la candidatura d'Arrimadas afirma que aquest contacte no es va produir. La d’Igea, en canvi, assegura que ells van tancar el debat amb l'equip d'Arrimadas. Tot i això, si Aparici aconsegueix que ella i la gestora de Cs accepten un altre debat addicional, estan disposats a acceptar-lo.

Arrimadas, amb el suport d'un 78% de compromissaris

Cal recordar que la candidatura d'Arrimadas a les primàries de Ciutadans va aconseguir el suport de més d'un 78% del total de compromissaris, davant del 5,9 per cent que va obtindre la llista crítica que encapçala Igea.