Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
TERRITORI SONOR (reemissió)

Anticorrupció investiga l’impagament d'un sopar del PP en IFA l'any 2009

L'entitat estava presidida aleshores per Modesto Crespo, expresident de la CAM.

Modesto Crespo, a la seua arribada a l'Audiència Provincial d'Alacant / Manuel Lorenzo (Efe)

La Fiscalia Anticorrupció d'Alacant ha obert una investigació per a aclarir el presumpte impagament d'una factura de prop de 8.000 euros a Ia Institució Firal Alacantina (IFA) per part del PP provincial. El concepte va ser un sopar que s’hi va organitzar l’abril del 2009, al qual assistiren unes 3.000 persones.

Segons han confirmat a Efe fonts que coneixen el cas, arran de la investigació que ha iniciat el fiscal anticorrupció d'Alacant, Felipe Briones, dos agents de la policia es van presentar a IFA aquest dimarts per a requerir documentació relacionada amb l'acte. No obstant això, la institució firal no té constància de cap factura que reflectisca el pagament de l'àpat. 

Quan es va celebrar el sopar, presidia l'IFA l'empresari Modesto Crespo, que després va passar a presidir la ja extingida Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM). Durant la celebració del juí a la cúpula directiva de l'entitat que es va celebrar a l'Audiència Provincial d'Alacant, Crespo va assumir la totalitat de l'escrit de l'acusació d'Anticorrupció i es va declarar culpable d'apropiació indeguda agreujada i administració deslleial pel cobrament d’unes dietes de 600.000 euros en dues quotes.

l’Alacantí