Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Alexis Marí assenyala que Cantó és un bon candidat per a un partit “cada vegada més a la dreta de la dreta”

El diputat del grup mixt descarta anar a les pròximes eleccions sota qualsevol marca política, però no descarta ofertes.

Alexis Marí en 'À Punt Notícies Matí'

“Era un secret de domini públic, un fet conegut. Només calia esperar que s’anunciara”, així ho ha assenyalat el diputat del grup mixt i exCiutadans, Alexis Marí, sobre l’anunci de Toni Cantó de presentar-se a les primàries del partit taronja. En declaracions a À Punt Notícies Matí, Marí ha valorat Cantó com un bon candidat per a un partit “cada vegada més a la dreta, de la dreta, de la dreta”.

Segons ha afirmat, Ciutadans és un partit polític construït “amb les runes del PP” i que “durarà el que haja de durar”. Sobre la possibilitat que a la Comunitat Valenciana es produïsca una situació similar a l’andalusa, el diputat del grup mixt pensa que Ciutadans o el Partit Popular “si falta un escó per a tindre majoria, pactaran amb Vox, perquè el que interessa és manar; també als partits d’esquerres”.

Alexis Marí ha romput una llança a favor de Podem. El diputat ha assenyalat que la formació morada, malgrat que hi ha polítiques del partit que no li agraden, “no es pot equiparar amb Vox. No posen en dubte la lluita contra el terrorisme masclista. Qui dubta això té un problema”, ha postil·lat. De la mateixa manera, ha tingut paraules positives cap al conseller d’Educació, Vicent Marzà: “S’han fet coses bé en educació; el professorat està ara millor”.

Continuarà vinculat a la política “de manera externa”

Sobre la possibilitat de continuar en el món polític, Alexis Marí ha descartat anar a les eleccions sota qualsevol marca política però diu que continuarà vinculat a la política “de manera externa”. A pesar d’això, en resposta a la pregunta del ball de càrrecs amb el seu nom, Marí ha reconegut que no tanca cap porta i que no descarta ofertes, malgrat que la seua intenció, tal com ha assenyalat, és tornar a exercir la seua professió en el sector privat.