La restauració reforça les plantilles de cara a la Setmana Santa, però moltes vacants queden buides
A València alguns opten per allargar els contractes que van fer per a cobrir les Falles
A les portes de la Setmana Santa, el sector turístic, principalment la restauració, busca reforçar les plantilles. L'arribada de visitants multiplica la faena, però moltes vacants queden buides per falta de personal. A València alguns opten per allargar els contractes que van fer per a cobrir les Falles.
Amb la Setmana Santa tocant a la porta, bars i restaurants es preparen per a cobrir una campanya que esperen amb els braços oberts.
Des d'Adecco indiquen que entre desembre i febrer la demanda de treballadors en el sector de l'hoteleria a la Comunitat Valenciana ha crescut un 53%. S'han publicat més de 1.600 ofertes en diferents portals d'ocupació.
Entre els perfils més sol·licitats, cuiners i personal de sala. Segons els restaurants, és més fàcil trobar cambrers, però es necessiten més cuiners. Però cobrir tota la demanda és cada vegada més complicat. Segons Adecco, "encara que el sector està fent esforços per a millorar-ho, s'han de reforçar més encara, i no és un dels sectors més atractius per a treballar".
Des del sector asseguren que la falta de personal qualificat fa que el perfil dels que cobreixen eixes vacants siga cada vegada més heterogeni.
Més llegit
-
Plats al vapor, exercici i desconfiar de les dietes miracle: els consells dels nutricionistes per a frenar els excessos
-
El rei apel·la a preservar la convivència, demana diàleg i exemplaritat i alerta del “fàstic” per la tensió política
-
El gran sopar de la nit de Nadal: una tradició castellana que va arribar amb la televisió
-
Una avaria en la senyalització de Chamartín retarda una hora un AVE procedent de València
-
Avís taronja per pluges de fins a 100 l/m² al litoral nord d’Alacant i sud de València
-
Joan Ribó declara al jutjat per la construcció de la piscina d'Alboraia