Seixanta restaurants busquen la millor tapa de la Comunitat Valenciana
La Confederació d’Hostaleria organitza un certamen per a triar la millor proposta i promoure, al mateix temps, els productes locals i de temporada
Seixanta restaurants valencians competeixen, des d’este dijous i fins al 25 de maig, per a delectar els estómacs amb la que es convertirà en la Millor Tapa de la Comunitat Valenciana. Pot ser que estiga entre la pilota de Frare que proposarà un restaurant d’Onda, la coqueta de gamba amb bledes que servirà un altre del centre de València o la combinació de moixama i torró per què aposta un altre establiment de Sant Vicent del Raspeig.
Totes estes propostes s’emmarquen en una nova edició del concurs Tapes d’Ací que organitza la Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana, Conhostur, per a promoure els productes locals i de temporada. Amb este certamen, a més, es pretén difondre la diversitat gastronòmica del nostre territori.
Els que vulguen tastar alguna d’estes delícies poden consultar els establiments participants en el web creat per a Tapes d’Ací. Es podran assaborir per cinc euros, preu que inclou una cervesa o una copa de vi de la Comunitat Valenciana.
En la campanya Tapes d’Ací participen seixanta restaurants d'arreu de la Comunitat. El pròxim 19 de maig se celebrarà un concurs per a escollir la millor tapa d’enguany.