Furor per les cintes i els llibrets de la Magdalena
Després d’una jornada de llargues cues per a recollir els elements identitaris de les festes fundacionals, aquest dijous es reprén el repartiment a l’ajuntament i al Grau
Castelló de la Plana té ganes de festa i això s’ha notat en la recollida de cintes i llibrets, que durant la primera jornada ha despertat furor, com evidenciaven les llargues cues que s’han format a la plaça de l’Ajuntament. Aquest dijous de vesprada es reprèn el repartiment d’aquests elements identitaris de la Magdalena en les porxades de l’ajuntament i al Grau mentre queden existències.
Enguany s’han fet 160.000 cintes, 95.000 polseres, 35.000 llibrets i 25.000 llibrets de butxaca, com apunten fonts municipals.
Tradicionalment, la polsera de tela, el llibret amb el programa de festes i la cinta verda, símbol per excel·lència de les festes fundacionals, es reparteixen en diversos dies.
L’Ajuntament de Castelló de la Plana enguany va concentrar en la jornada de dimecres, al matí i la vesprada, el repartiment, ja que s'havia suspés el de dimarts, i això va provocar cues enormes de ciutadans que, pacientment, esperaven per tindre a les mans els elements de la festa.
Aquest dijous, a partir de les sis de la vesprada es tornaran a repartir a les porxades de la casa consistorial, mentre que a la tinença d’alcaldia del Grau es farà de matí. La recollida del llibret i de les polseres es fa a penes 48 hores de l’inici de la festa, que comença aquest dissabte amb el Pregó i l’Enfarolà del Fadrí. Des d’aleshores hi haurà nou dies de "festa plena" a la capital de la Plana.
Més llegit
-
S'entrega l'autor del tiroteig d'Alfafar
-
Commoció a Calp per la mort d’una bebé de 20 dies atropellada per un cotxe aparcat que s’ha esgolat carrer avall
-
Dos accidents i una avaria mantenen retencions quilomètriques de l'A-7 fins a mitjan matí
-
El València, golejat, no compareix al Johan
-
Sueca torna a convertir-se hui en l'epicentre de la gastronomia en el 64é Concurs Internacional de Paella Valenciana
-
Sabor Amar Paellas, de Quito, millor paella del món en el concurs internacional de Sueca