Castelló es reivindica com a capital de l'arròs
L´arrosset de Castelló busca el seu lloc davant la paella o els arrossos alacantins i ofereix la I Fira dels Arrossos.
La plaça de Santa Clara serà l´epicentre de les varietats d´arrossos que es poden tastar a Castelló. S´anuncia des de hui fins dilluns com la capital de l´ingredient més internacional de la gastronomia valenciana.
Arròs del senyoret, arròs negre, amb galeres i carxofes, al forn, paella de sepionet, de marisc, arròs amb caragols, amb rap i pebre... fins a un total de 25 maneres diferents de cuinar-ne.
Organitzat per les regidories de Comerç i Turisme i el Mercat Central, i amb la participació de l´Agència Valenciana de Turisme, volen consolidar el turisme gastròmic i 'reivindicar el paper de Castelló com a capital de l´arròs'.
Dissabte, diumenge i dilluns a la fira s´oferiran tres xou de cuina a la una de la vesprada. Les degustacions són a partir de les 12 i les 19 hores, fins a la matinada.
S´han seleccionat sis restauradors de les comarques castellonenques per a cobrir la fira. Hi ha, a més, espais amb selecció de vins i cerveses especials per acompanyar els arrossos.
Més llegit
-
Temperatures d'estiu a mitjan setembre
-
RTVE informa que la decisió del consell d'administració no impedix la celebració del Benidorm Fest
-
Calor d'estiu
-
La Comunitat Valenciana registra 429 morts per calor des de juny, un 60% més que l’any passat
-
El jutge rectifica i rebaixa de 150.000 a 75.000 euros la fiança del fiscal general de l'estat
-
Una comissió d'investigació de l'ONU conclou que Israel “ha comés genocidi contra els palestins a Gaza”