Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
LÍNIA DE FONS (reemissió)

La bona cuina se cita en Mediterránea Gastrónoma

Per Fira València passaran fins dilluns referents com Quique Dacosta, Ricard Camarena, Begoña Rodrigo o Susi Díaz

VÍDEO | La bona cuina se cita en Mediterrània Gastrònoma

Mediterránea Gastrónoma ha iniciat aquest diumenge a Fira València la seua edició més especial, amb accés restringit i retransmissió per streaming de molts dels actes que s'hi han organitzat.

Es tracta d'un congrés gastronòmic de cuina, producte i gastronomia que vol retre homenatge al sector de l'hoteleria i la producció agroalimentària, i a totes les persones que en formen part.

L'esdeveniment acaba el dilluns 9 de novembre a les 18:00 hores. Per un dels set espais del congrés, la cuina central, passaran les figures més destacades de la cuina valenciana: Quique Dacosta, Ricard Camarena, Susi Díaz, Begoña Rodrigo, Kiko Moya, Miguel Barrera o Alberto Ferruz, entre altres.

Disseny, gastronomia i solidaritat

Una novetat d'aquesta edició serà la col·laboració de Mediterránea Gastrónoma amb València Capital Mundial del Disseny 2022. Amb aquesta col·laboració, es vol posar el focus en els sectors hoteler i productor que compten amb dissenyadors professionals per a reforçar el valor del producte.

A més, per tercer any consecutiu, la CEAR (Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat) i Mediterránea Gastrónoma uneixen esforços per a visibilitzar la realitat de les persones refugiades a través de la iniciativa "Acull un Plat".

Quique Dacosta