LÍNIA DE FONS (reemissió)

Les 'redsticks' remunten contra el Japó i passen com a segones de grup

Gran Bretanya, que va guanyar l'or a Rio 2016, serà el rival

Les jugadores espanyoles celebren el triomf contra la selecció amfitriona / Reuters

La selecció espanyola ha tancat amb una victòria per 1-4 contra el Japó la fase de grups del torneig femení d'hoquei herba dels Jocs de Tòquio i accedeix als quarts de final com a segona de grup, després de la victòria posterior d'Austràlia sobre l'Argentina (0-2).

En el partit en el qual el seleccionador Adrian Lock ha tornat a la banqueta després de complir quarantena per donar positiu en Covid-19, les espanyoles han remuntat un gol de les nipones, entrenades pel català Xavi Arnau, a l'inici del duel.

Laura Barrios, Begoña García, Candela Mejías i Berta Bonastre han fet els gols d'Espanya en la segona part. La valenciana Lola Riera ha eixit en l'equip titular, però no ha tingut sort de cara a porteria.

Els altres classificats per a quarts han sigut Austràlia, que ha acabat en primera posició del grup, l'Argentina, en tercer lloc, i Nova Zelanda en quart. La Xina i el Japó han quedat fora dels quarts de final que es jugaran demà.