LES NOTÍCIES DEL MATÍ

El Peníscola mira cap amunt

L'equip de Santi Valladares se situa cinqué després de guanyar el Betis per 4-2

José Mario, en una acció del partit / Twitter: @pensicolafs

El Peníscola està fent un gran inici de temporada en el seu retorn a la Primera Divisió de futbol sala. L'equip entrenat per Santi Valladares ja és cinqué, amb 13 punts, després de guanyar el Betis per 4-2 al pavelló Juan Vizcarro.

Els del Baix Maestrat han començat millor i s'han avançat en el marcador gràcies als gols de José Mario i Agustín Plaza, però els andalusos han retallat distàncies abans del descans. En la represa, el Betis ha aprofitat l'expulsió de Gus per a empatar el duel en el minut 28. Però el Peníscola s'ha refet i ha sumat la quarta victòria de la temporada amb una diana de Paniagua i una altra en pròpia porta dels visitants.

Es resisteix el primer triomf de l'Alzira

L'Alzira ha patit la tercera derrota seguida en la Lliga en caure per 2-1 contra el Noia. Després d'una primera part sense gols, els gallecs s'han avançat en la represa i Juanki ha aconseguit empatar a dos minuts per al final. Però l'alegria ha durat massa poc, ja que pràcticament en la següent acció Pirata ha tornat a avançar els locals per a assegurar el triomf.

L'equip de Braulio Correal és cuer amb només un punt en set jornades i es queda a quatre de la permanència. La setmana que ve hi haurà duel autonòmic entre els dos valencians, l'Alzira i el Peníscola.