LA FINESTRA ESPORTIVA
Gran Fons Internacional València de ciclisme

Pablo Andújar supleix la baixa per lesió de Carlos Gimeno en la Copa del Rei

L'alzirenc Pedro Martínez s'enfrontarà en semifinals a Alejandro Davidovich, vigent campió

Cartell de la competició, prèvi a la lesió de Pablo Carreño / Twitter: @rcrtenishuelva

El tenista Pablo Andújar suplirà la baixa per lesió de Carlos Gimeno i s'enfrontarà a Carlos Alcaraz en les semifinals de la norantena-setena edició de la Copa del Rei de Tenis, que comença aquest dijous a Huelva.

El de Conca i resident a València, que va ser el guanyador de la competició el 2013, ocupa el lloc 100 en el rànquing ATP i recentment va caure derrotat a Wimbledon contra el britànic Cameron Norrie, que jugarà les semifinals contra Novak Djokovic.

El jugador d'Alzira Pedro Martínez Portero serà l'encarregat d'obrir la Copa del Rei aquesta vesprada i ho farà contra Alejandro Davidovich, campió de l'edició passada. El malagueny va entrar en la competició per la baixa de Pablo Carreño, també lesionat.