PODRÍEM FER-HO MILLOR
Podríem fer-ho millor: streaming

L'Handbol Morvedre no pot derrotar al Tenerife (21-27)

Una primera part farcida d'errades no forçades ha marcat el partit.

Esther Lacueva, amb sis gols, ha sigut la millor jugadora de les saguntines. / @BMMorvedre

En el partit ajornat de la jornada 6 de la Lliga Guerreras Iberdrola, l'Handbol Morvedre s'ha vist superat en tots els aspectes del joc per l'Handbol Salut Tenerife i ha acabat patint una clara derrota per 21-27, la sisena de la temporada.

Les jugadores saguntines no han eixit concentrades i han comés nombroses errades no forçades que han permés les illenques començar a prendre avantLes jugadores saguntines no han eixit concentrades i han comés nombroses errades no forçades que han permés les illenques començar a prendre avantatge en el marcador (4-7, en el minut 10). El decorat no ha canviat en excés i la renda no ha fet més que créixer: 8-15 en el descans.

En la represa, el Morvedre ha eixit disposat a capgirar la situació i en uns bons primers minuts ha aconseguit retallar distàncies (11-16). Però aquesta reacció ha sigut un miratge, ja que les visitants han tornat a estirar el marcador (13-25, en el minut 50). Els últims minuts només han servit perquè les saguntines maquillaren el resultat fins al 21-27 final.