ATRAPA'M SI POTS

L'Handbol Elx fa història: ja està en els quarts de final de l'EHF European Cup

L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha tornat a guanyar el Maccabi en el segon i definitiu partit de huitens de final (29-22)

Les jugadores de l'Elx celebren la classificació / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha complit el tràmit i s'ha classificat per primera vegada en la història per als quarts de final de l'EHF European Cup. L'equip entrenat per Joaquín Rocamora ha tornat a guanyar el Maccabi Arazim en el segon i definitiu partit de huitens de final (29-22), després de la contundent victòria en l'anada.

L'Elx s'ha refet a un mal començament de partit, en què les israelianes han aconseguit un avantatge de quatre gols (1-4) els primers cinc minuts. Un parcial de 7-2 ha posat per primera vegada les jugadores de Joaquín Rocamora per davant en el marcador (8-6). L'avantatge ha crescut fins al 15-11 amb què s'ha arribat al descans. En la represa el partit no ha tingut molta història i l'Elx ha mantingut en tot moment un còmode avantatge fins al 29-22 final.

D'aquesta manera, l'equip il·licità es trau l'espina de l'any passat, quan no va poder disputar l'eliminatòria de huitens de final contra l'Atletic Guardés per casos de covid-19 i va quedar eliminat.