L'ALQUERIA BLANCA
Ara en la ràdio
BAMBOLINA SONORA (reemissió)

L'Handbol Elx estrena el caseller de victòries en la Lliga Guerreras

L'equip de Joaquín Rocamora ha vençut el Zuazo (23-25) i el Morvedre ha perdut en la visita a Granollers (26-21)

Bitolo celebra un gol / Twitter: @cbm_elche

Sort desigual per als equips valencians en la segona jornada de la Lliga Guerreras Iberdrola. L'Handbol Elx ha guanyat el Zuazo 23-25 i s'ha refet de l'empat del debut contra el Granollers, botxí precisament del Morvedre aquesta setmana (26-21).

L'Elx ha aconseguit la primera victòria de la temporada en Lliga a la pista del Zuazo, després d'un partit molt treballat i que ha obligat les jugadores de Joaquín Rocamora a traure la millor versió en la segona part. Les il·licitanes se n'han anat als vestidors per davall en el marcador després d'una primera part amb poc encert en atac (11-10). En la represa, l'Elx ha despertat i ha arribat a guanyar de fins a sis gols (18-24), però la reacció final local ha deixat el marcador en 23-25. Ivet Musons, amb sis gols, i Bitolo i Beatriz Escribano, amb cinc, han sigut les millors del partit.

Nova derrota del Morvedre

El Morvedre haurà d'esperar almenys una setmana més per a estrenar el caseller de punts en la Lliga Guerreras. L'equip entrenat per Vicent Sos ha caigut en la sempre complicada pista del Granollers (26-21), en un duel en què les nombroses pèrdues han penalitzat les saguntines.

Després d'una primera part igualada (11-10), el Morvedre ha aconseguit posar-se per davant en el marcador en la represa (11-12), però el major encert cara a porteria de les catalanes en els últims minuts ha decantat el partit a favor seu. Fiorella, amb cinc dianes, i Celia, amb quatre, han sigut les millors de les de Sagunt.