Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio

L'Handbol Elx s'avança en les semifinals de la Lliga Guerreras

L'equip franjaverd ha guanyat el totpoderós Bera Bera per 28-27 en el primer partit del 'play-off'

Les jugadores de l'Elx celebren el triomf / Twitter: @cbm_elche

L'Handbol Elx ha aconseguit el primer punt en l'eliminatòria de semifinals del play-off pel títol de la Lliga Guerreras Iberdrola en véncer per 28-27 el líder de la fase regular, el Bera Bera de Sant Sebastià, amb un gol en l'últim segon.

L'equip franjaverd ha sorprés les basques d'entrada i ha agafat els primers avantatges en el duel gràcies a una defensa asfixiant (8-3). La renda ha arribat a ser de sis gols (14-8), però la reacció final del Bera Bera ha pressionat el marcador al descans (16-11).

En l'equador de la represa, l'equip de Joaquín Rocamora, ha aconseguit un avantatge de set gols (23-16). Però quan ja se celebrava el triomf, ha arribat la reacció visitant. Les basques han empatat a 26, però l'Elx no s'ha rendit i ha situat el 27-26 a poc més de 20 segons pel final. El Bera Bera ha tornat a empatar, però les franjaverdes, en una acció rapidíssima, han aconseguit el gol de la victòria quasi sobre la botzina.

Nicole Morales, amb catorze aturades, i Tessa Cornelia, amb sis gols, han sigut les jugadores més destacades de l'Elx.